Βοδινό κομμάτια

Στο παρακάτω σχήμα παρουσιάζονται τα τμήματα/κομμάτια του βοδινού, καθώς και οι προτεινόμενοι τρόποι μαγειρέματος.

Έτσι, θα γνωρίζετε τι να μας ζητήσετε και πως να το μαγειρέψετε!

vodino kommatia

  1. Σβέρκος ή Ελιά
    Βραστό, φούρνος, κατσαρόλα
  2. Σπαλομπριζόλες
    Τηγάνι, σχάρα, φούρνος
  3. Σπάλα
    Βραστό, φούρνος, κατσαρόλα
  4. Μπριζόλες
    Σχάρα, τηγάνι, φούρνος
  5. Κόντρα
    Σχάρα, τηγάνι, φούρνος
  6. Φιλέτο
    Σχάρα, τηγάνι, φούρνος
  7. Κιλότο
    Κατσαρόλα, σχάρα, τηγάνι, φούρνος
  8. Στήθος
    Βραστό, φούρνος, κατσαρόλα
  9. Λάπα (κοιλιά)
    Φούρνος, κατσαρόλα, τηγάνι
  10. Τρανς
    Φούρνος, κατσαρόλα, τηγάνι
  11. Νουά
    Κατσαρόλα
  12. Στρογγυλό
    Κατσαρόλα
  13. Ουρά
    Φούρνος, κατσαρόλα
  14. Κότσι - Ποντίκι
    Βραστό, φούρνος